om mig

Hej! Välkommen till min upptäcksfärd om digitalverktyg i förskolan!

Jag heter Qu, Ruifang och jag är förskollärare. Egentligen har jag aldrig varit särskilt intresserad av datorvetenskap, men förskollärarutbildning i Malmö Högskolan har gett mig vana att ta mina frågor på allvar och att våga utforska tills jag prövat mina hypoteser. Jag tror på att nyfikna barn behöver nyfikna vuxna, därför vill jag utsätta mig själv in i den digitala världen och lära mig mer om det. Jag tror att jag kommer att smaka på glädje i att förstå. Nu har den här känslan och intresset för den digitala världen redan blomstras upp för att den är så himla lätt, kul och fantastisk. Jag kunde redan skriva code till enkla datorspel inom bara en vecka och det är så spännande att få veta hur långt jag kan gå i min upptäcksfärd. 

Den här bloggen är en del i Linneuniversitetets kurs Digitala verktyg i förskolan, 15hp. Jag vill dela med mig det som jag har lärt mig i kursen och alla framsteg som jag har gjort i den här färden.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens

/ Ruifang

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

UG2 C Geocaching och Skattjakt

Skattjakten Jag skissade en skattjakt som börjar med att ett barn fick ett brev från Jultomten. Brevet består av en QR-kod. Genom att...